Tiedote: Lentopallolinja aloittaa Oriveden lukiossa

Lentopallolinja aloittaa Oriveden lukiossa

Pilottilinjalla OrPon pelaajia

Oriveden lukiossa aloittaa tänä syksynä lentopallolinja. Linjalla opiskelee pilottivaiheessa viisi nuorta lentopalloilijaa, jotka pelaavat liigatasolla, ykkössarjassa tai A-tytöissä.

”Lentopallolinjalla voi yhdistää harrastuksen lukio-opintoihin”, kertoo valmentaja Harri Raitala. ”Aamuharjoitukset ja fysiikkaharjoitukset toteutetaan osin yhdessä Oriveden Ponnistuksen liigapelaajien harjoitusten kanssa. Lentopallolukiolaisilla on siis mahdollisuus harjoitella ammattilaispelaajien kanssa.”

Lentopallolinjan harjoitukset ovat lukiolaisille osa koulutyötä, joka näkyy myös todistuksessa suoritettuina kursseina. Alkuvaiheessa lentopalloharjoitukset kasvattavat linjan opiskelijoiden kurssisaldoa noin kolmella kurssilla lukuvuodessa. Lukion kolmen vuoden oppimäärä on 75 kurssia.

Oriveden lukion lentopallolinjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa lukion liikunnanopettaja Harri Raitala, joka on myös OrPon ykkössarjajoukkueen valmentaja. Lukion yhteistyö OrPon kanssa on tiivistä, ja lentopallolinjalaisilla on mahdollisuus päästä oman tansonsa mukaisiin OrPon joukkueisiin.

”Lentopallolinja tarjoaa erinomaiset kehittymismahdollisuudet nuorille pelaajille. OrPon joukkueissa pääsee pelaamaan kovatasoisissa sarjaotteluissa. Linjalta on hyvä ponnistaa lentopallossa eteenpäin, jopa maajoukkueeseen asti”, Harri Raitala kannustaa.

Lisätietoja

valmentaja ja liikunnanopettaja Harri Raitala
puh. 040 504 7090, sähköposti harri.raitala@orivesi.fi

Oriveden lukion rehtori Simo Sinervo
puh. 040 133 9253, sähköposti simo.sinervo@orivesi.fi

https://orivedenlentopallolukio.wordpress.com/

*****

Tiedote – Oriveden lukion lentopallolinja aloittaa (pdf)